Webdesign

Elke (startende) ondernemer verdient het om in de schijnwerpers te staan. Zeker wanneer je net begint wil je direct opvallen tussen alle grote jongens die bestaan. Met de juiste aanpak en professionele uitstraling maak jij je onderscheidend en weet iedereen je binnen de kortste keren te vinden.

Misschien heb je een ander doel met je website? Wellicht wil je een website waarop je een portfolio laat draaien? Of misschien een webshop waar je jouw zelfgemaakte sieraden op verkoopt? Kort om, voor iedereen heeft Ventastic Design wat wils.

Wanneer je geïnteresseerd bent om met ons samen te gaan werken als jouw website-leverancier volgen we een aantal stappen om tot het beste resultaat te komen.

 1. Kennismaking

  We maken aller eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hierin stellen we elkaar voor en bespreken we de wensen die jij hebt. Wellicht heb je nog totaal geen idee en weet je helemaal niet waar en hoe je het moet zoeken? Ook dan denken we graag met je mee. Met de ervaringen die we de laatste jaren hebben opgebouwd weten we precies wat jij nodig hebt om er boven uit te springen.
 2. Offerte

  Na dat we jouw wensen in kaart hebben gebracht volgt er een offerte. Je weet direct waar je financieel aan toe bent. Omdat Ventastic Design een hobby onderneming is vragen wij absoluut niet de hoofdprijs en zul je merken dat je met weinig geld toch een professionele look kan krijgen. In de offerte staan een aantal zaken als opstartkosten, template aanschaf en de werkuren beschreven. Hier kunnen we absoluut niet omheen. Wel heb je de keuze uit bepaalde extra opties die we je graag adviseren om tot een VENTASTIC resultaat te komen. Kunnen we dan wel afspraken maken omdat Ventastic Design een hobby onderneming is? Jazeker! Afspraak is afspraak, deadline is deadline! Wanneer je akkoord bent met de offerte kun je hem bij ons digitaal ondertekenen en krijg je de eerste factuur binnen voor de opstart wanneer de eerste inlogcodes binnen zijn.
 3. Ontwerp

  Na dat de inlogcodes van jouw hosting bij ons bekend zijn gaan we de website kaal opleveren. We zetten de organisatiestructuur neer zoals jij hebt voor ogen hebt. Nadat we hiervoor rond de tafel hebben gezeten en je akkoord bent gaan we verder met het invullen en opbouwen van de website. Stapsgewijs gaan we te werk en stellen we concrete doelen zodat jij weet waar je aan toe bent.
 4. Oplevering

  Bij een oplevering hoort champagne, confetti en… nee dat hoeft allemaal echt niet. We houden er van om de zaken strak te houden en je in 1 klap het eindresultaat te laten zien. Wij leveren alleen een website op wanneer jij en wij er voor de volle 100% achter staan. Half werk houden we niet van, dan kom je na een week weer terug. Wanneer jouw gevoel er goed bij is en de laatste zaken met de spreekwoordelijke puntjes op de i zijn geregeld verklaren we samen jouw website voor geopend en begint de eventuele marketingmachine te rollen.
 5. Onderhoud

  Goed werk heeft ook onderhoud nodig. Denk maar eens aan je auto. Deze breng je ook af en toe naar de garage om de leidingen goed door te laten smeren. Zo is het met een website ook. Voor een klein bedrag in de maand dek jij jezelf in dat het onderhoud voor je gedaan wordt. Denk hierbij aan het updaten van modules en plug-ins en het versterken van jouw beveiligingsinstellingen.
Sint in Oss
Sint in Oss

Voor Sint in Oss hebben we de website mogen realiseren.

Wijkraad Schadewijk Oss
Wijkraad Schadewijk Oss

Voor de Wijkraad van de Schadewijk in Oss zijn we bezig een online platform te realiseren.

Van Breda Technische Installaties
Van Breda Technische Installaties

Voor Roel van Breda Technische Installaties uit Oss hebben we de complete huisstijl, een responsive website en de hosting mogen verzorgen.